Social Icons

Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Διπλή επιτυχία στο Thessaloniki Masters 2018


 Η ομάδα της Κωνσταντίνας Τσοπούλου και της Δήμητρα Μαναβή, ξεκίνησαν με το δεξί τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην Ελλάδα, κατακτώντας το πρώτο masters της σεζόν, που έγινε στην πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη. Ο τελικός ήταν ντέρμπι μόνο στο πρώτο σετ, με τις δύο αθλήτριες να επικρατούν με 21-19. Στο δεύτερο το δίδυμο της εθνικής ομάδας beach volley, έκανε "περίπατο" κατακτώντας το με 21-11. 

«Το θέλαμε πάρα πολύ και αυτός ήταν ο στόχος μας εξαρχής. Είμαστε από τη Θεσσαλονίκη και θέλαμε τη πρώτη θέση για να πάμε με καλή ψυχολογία στο Μπάντεν της Αυστρίας την Πέμπτη για να παίξουμε στο τουρνουά ενός αστεριού της Παγκόσμιας ομοσπονδίας» είπε η Κωνσταντίνα Τσοπούλου με την Δήμητρα Μαναβή να προσθέτει: «Είμαι ενθουσιασμένη. Όλη μου η οικογένεια ήταν εδώ, οι φίλοι μου, το αγόρι μου. Είχα πολύ άγχος προσωπικά αλλά  το ήθελα πάρα πολύ. Στον τελευταίο πόντο είχα ανατριχιάσει και περίμενα πως και πως να τελειώσει για να πανηγυρίσω». 

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στη ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη και Κωνσταντίνου Κογκαλίδη, που παρά τον τραυματισμό του τελευταίου κατέλαβαν την 5η θέση στο τουρνουά και απέδειξαν ότι φέτος στόχος είναι το βάθρο. 

Πλέον είναι δική μας δουλειά να βοηθήσουμε τις δύο ομάδες να δουλέψουν απερίσπαστες στο στόχο τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου