Social Icons

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Κορυφαία Σελίμη, δεύτερη η ΑΕΚ Περιστερίου

Η Γκρέτα Σελίμη συνέχισε τις καταπληκτικές εμφανίσεις της, ήταν η πρώτη σκόρερ της ΑΕΚ Περιστερίου στον αγώνα με τον Άρη Χολαργού και βοήθησε την ομάδα της να ανέβει στην δεύτερη φάση της Α' ΕΣΚΑ γυναικών. Συνέχισε έτσι Γκρέτα!



Α ΕΣΚΑ γυναικών: Μεγάλη νίκη για ΑΕΚ Περιστερίου, πήρε το ντέρμπι και συνεχίζει με το απολυτό ο Αμύντας.

Γυναικείο μπάσκετ11/12/2017
Την νίκη της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α ΕΣΚΑ γυναικών πέτυχε η ΑΕΚ Περιστερίου που «άλωσε» το «Α. Τρίτσης» επικρατώντας με 59-46 του Άρη Χολαργού.
Το συγκρότημα του κόουτς Κόμη έβγαλε πολύ ενεργεία κυρίως στην άμυνα και κάνοντας ένα εξαιρετικό τελευταίο δεκάλεπτο έφτασε στην πολύ μεγάλη και σπουδαία νίκη.
Από την άλλη πλευρά ο Άρης Χολαργού πραγματοποίησε ίσως τη χειρότερη του εμφάνιση και καλείται τώρα να ανασυγκροτηθεί εν όψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας καθώς την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει για τα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΣΚΑ εκτός έδρας τον Αμύντα.
Σημείο κλειδί της νίκης για την ΑΕΚ το τελευταίο δεκάλεπτο όταν το ρευστό 45-47 μετατράπηκε στο τελικό 46-59 με την νικήτρια ομάδα να «τρέχει» ένα επιμέρους 1-12.
Κορυφαία από την ΑΕΚ Περιστερίου η Σελίμη με 13 πόντους με την Λιναρά να πετυχαίνει 10. Από τον Άρη που δεν είχε σε καλή μέρα τα όπλα του η μοναδική που ξεχώρισε ήταν η Κόρμπου με 16.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου